x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primele imagini cu Dumitru Buzatu după ce a fost prins în flagrant! Buzatu a fost dus de procurori acasă, pentru a asista la percheziții

Primele imagini cu Dumitru Buzatu după ce a fost prins în flagrant! Buzatu a fost dus de procurori acasă, pentru a asista la percheziții

de Redacția Jurnalul    |    22 Sep 2023   •   22:57
Primele imagini cu Dumitru Buzatu după ce a fost prins în flagrant! Buzatu a fost dus de procurori acasă, pentru a asista la percheziții

Dumitru Buzatu a fost dus de procurorii DNA la locuința sa, pentru a participa la perchezițiile care au loc în această noapte.

După ce a fost prins în flagrant luând mită, Dumitru Buzatu a fost adus la domiciliul său din localitatea Mărăşeni, comuna Ştefan cel Mare. Potrivit stiripesurse.ro, la faţa locului este prezent şi fiul acestuia, Tudor Buzatu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Potrivit surselor judiciare, banii, 1,25 milioane de lei mită, ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Omul de afaceri care a dat suma de bani îl denunțase în prealabil pe Dumitru Buzatu că i-a cerut cei 10% din contractul din bani publici, astfel că întâlnirea a fost monitorizată de procurori. 

Primele imagini de la flagrant arată 25 de teancuri de câte 100 de bancnote de 500 de lei. Banii proveneau din fondul de anchetă al DNA și erau marcați.

Sursele menţionate au precizat că Buzatu urmează să fie dus la sediul DNA Iaşi pentru a fi audiat.

Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat se reunește sâmbătă, 23 septembrie 2023, de la ora 10.00, la sediul central al PSD din Șoseaua Kiseleff, nr. 10, cu participare fizică și on-line” anunță Biroul de Presă al PSD, într-un comunicat de presă. 

DB

Buzatu

×
Subiecte în articol: Dumitru Buzatu perchezitii dna mita