x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, prins în flagrant când primea o mită de 1,25 milioane de lei. Ciolacu cere excluderea din partid

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, prins în flagrant când primea o mită de 1,25 milioane de lei. Ciolacu cere excluderea din partid

de Redacția Jurnalul    |    22 Sep 2023   •   20:55
Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, prins în flagrant când primea o mită de 1,25 milioane de lei. Ciolacu cere excluderea din partid
Sursa foto: Foto: Antena 3

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, ar fi fost prins chiar în această seară de procurorii DNA

Update 2 : Conform unor surse judicare, președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA, vineri seară. El ar fi fost monitorizat de procurori și prins în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 de milioane de lei, pentru acordarea de contracte.

La locuința lui Dumitru Buzatu din comuna Ștefan cel Mare au loc percheziții. La fața locului a sosit și fiul lui Buzatu.

Conform surselor citate de Vremea Nouă, este vorba despre o mită dată pentru continuarea drumului strategic Bârlad – Laza – Codăești, un drum a cărui valoare totală de execuție depășește 222.000.000 lei.

Update 1: Marcel Ciolacu, reacție dură la aflarea acestei vești:

"Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!", a scris Ciolacu pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Buzatu

Știre inițială

Potrivit G4Media care citează surse judiciare, Buzatu a fost prins în flagrant în timp ce ar fi primit o mită de nu mai puțin de 1,25 de milioane de lei pentru acordarea unui contract. 

Procurorii ar efectua percheziții la această oră la domiciliul lui Dumitru Buzatu.

Buzatu este un lider de marcă al PSD, a intrat în Parlament în 1992, iar în prezent ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, vicepreședinte PSD la nivel național și unul dintre cei mai longevivi lideri județeni ai social-democraților.

Dumitru Buzatu este la al treilea mandat la șefia Consiliului Județean Vaslui.

×
Subiecte în articol: Dumitru Buzatu flagrant mita dna