x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primele imagini cu Marcel Șerbuc, prins în Olanda! Tatăl Anei, fetița ucisă în Berceni: Să fie pedepsiți amândoi

Primele imagini cu Marcel Șerbuc, prins în Olanda! Tatăl Anei, fetița ucisă în Berceni: Să fie pedepsiți amândoi

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2023   •   19:56
Primele imagini cu Marcel Șerbuc, prins în Olanda! Tatăl Anei, fetița ucisă în Berceni: Să fie pedepsiți amândoi
Sursa foto: Antena 3 CNN

Tatăl fetiței de 12 ani, care a fost găsită moartă în canapea, a oferit primele declarații, după ce principalul suspect de crimă a fost capturat.

Potrivit Antena 3 CNN, Marcel Şerbuc, bărbatul dat în urmărire internaţională, principalul suspect în cazul crimei din Berceni, a fost prins în Olanda, unde plecase să muncească. Într-o acţiune comună a Poliţiei Române şi cea din Olanda, bărbatul aflat pe lista Most Wanted a fost capturat.

Marcel Şerbuc era căutat de poliţiştii din Bucureşti, el fiind bănuit că a omorât-o pe Anamaria, fetiţa în vârstă de 12 ani a concubinei sale, iar apoi i-a ascuns cadavrul într-o canapea. Ulterior, atât el, cât şi iubita sa, respectiv mama fetiţei, au plecat la muncă în Spania.

Potrivit motivării deciziei de arestare în lipsă a principalului suspect, în care este citată chiar mama acestuia, bărbatul ar fi recunoscut că a ucis-o pe adolescentă. 

El i-ar fi povestit mamei sale că a avut un conflict cu fata pe care a împins-o, iar în cădere, aceasta s-ar fi lovit cu capul de cadă. 

Povestea pe care criminalul i-a spus-o mamei sale se pare că nu este confirmată de medicii legiști, pentru că, potrivit necropsiei, fata a murit pentru că a fost asfixiată, și nu pentru că a avut o lovitură la cap, așa cum susținea concubinul mamei victimei. 

Totuși, acesta i-a recunoscut mamei sale că a ucis-o pe fiica Simonei, concubina sa, și, potrivit acestei motivări, se pare că fata a fost ucisă la data de 11 aprilie. Pe 9 aprilie, adolescenta a avut ultima conversație cu tatăl său. 

Șerbuc se afla pe o bancă în parc în momentul în care a fost prins de polițiști.

Serbuc prins

După despărțirea părinților, Anamaria, fetița care a fost găsită moartă și ascunsă în canapea, se împărțea între domiciliul mamei și al tatălui.

Tatăl fetiței a observat că fiica lui lipsește și a anunțat Poliția, însă oamenii legii nu au reușit să o găsească.

Acum, tatăl îndurerat cere ca atât mama fetiței, cât și cel care a omorât-o să fie pedepsiți.

"Nu am nevoie de bani. Nu am nevoie de nimic. Eu nu-mi vând copilul pe bani. Legea să-și facă datoria. Să fie pedepsiți amândoi. Copilul nu mi-l mai aduc înapoi!", a spus Vasile Constantin, tatăl fetiței.

tatal

 

×