x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator IMAGINI SCANDALOASE! Două tinere din Vâlcea, bruscate de poliţişti (VIDEO)

IMAGINI SCANDALOASE! Două tinere din Vâlcea, bruscate de poliţişti (VIDEO)

14 Mai 2015   •   12:46
IMAGINI SCANDALOASE! Două tinere din Vâlcea, bruscate de poliţişti (VIDEO)
Sursa foto: Captură VIDEO

Un videoclip în care două tinere din Râmnicu Vâlcea sunt bruscate şi înghesuite în maşina Poliţiei a devenit, astăzi, viral pe Internet.

Miercuri, 13 mai, en echipaj de Poliţie a intrat în conflict cu două minore, care au refuzat să se legitimeze, în zona Hermes din cartierul Ostroveni, scrie voceavalcii.ro.

În legătură cu faptele, versiunile sunt diferite, tinere susţinând că au fost bruscate de poliţiştii şi aruncate în maşina poliţiei. Oamenii legii susţin, însă, că au fost înjuraţi şi au reacţionat încercând să le legitimeze pe tinere. Cele două au refuzat legitimarea, drept pentru care au ajuns la sediul Poliţiei municipale.

Poliţia are dreptul să te legitimeze, iar dacă nu ai actele la tine, de asemenea, are dreptul să te conducă la cea mai apropiată secţie de poliţie, conform legii de organizare şi funcţionare a Poliţiei Române.

"Ştiu despre incident. Mie mi se pare că tinerele erau într-o stare nepotrivită cu situaţia de fapt. Ele au adresat injurii poliţiştilor, în timp ce aceştia se deplasau cu maşina. Poliţiştii le-au cerut să se legitimeze, nu au făcut-o şi au fost conduse la sediu. Şi acolo, femeile au continut să înjure oamenii legii. Mai mult, unul dintre poliţişti a fost muşcat de mână. Ce să vă spun? Aceste tinere s-au comportat într-un fel în care nici bărbaţii nu se comportă. Ele au fost amendate, cf. Legii 61, pentru tulburarea liniştii publice, adresare de injurii şi refuzul de a se legitima", a declarat şeful Poliţiei Municipale, Florian Marin, pentru voceavalcii.ro.

×