x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator IMAGINI ŞOCANTE cu nuntaşi care dansează lângă un motociclist rănit! (VIDEO)

IMAGINI ŞOCANTE cu nuntaşi care dansează lângă un motociclist rănit! (VIDEO)

11 Iun 2015   •   09:14
IMAGINI ŞOCANTE cu nuntaşi care dansează lângă un motociclist rănit! (VIDEO)
Sursa foto: aradon.ro

În noaptea de sâmbătă spre duminică (6-7 iunie), în centrul Aradului, un cetăţean italian în vârstă de 50 de ani, conducea o motocicletă marca Aprilia pe strada 1 Decembrie 1918 şi ajungând la intersecţia cu Bulevardul Revoluţiei, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit o bordură.

La un moment dat, lângă motociclistul rănit care aştepta ambulanţa ajuns un alai de nuntă, dar nu pentru a-l ajuta, ci pentru a dansa în mijlocul intersecţiei străzilor 1 Decembrie 1918 şi Bulevardul Revoluţiei! Muzica de petrecere răsuna dintr-un autoturism marca Mercedes ML, cel care a şi fost mijloc de transport pentru nuntaşi şi mireasă, scrie aradon.ro.

Imaginile au fost surprinse de un martor şi postate pe reţeaua de socializare Facebook. În videoclip pot fi văzuţi mai mulţi nuntaşi şi o mireasă dansând lângă ambulanţa – care sosise, între timp, la locul accidentului şi avea aprinse semnalele luminoase – în care motociclistul primea îngrijiri medicale.

Însă nuntaşii dansau înainte de a ajunge ambulanţa la motociclist, la momentul la care acesta stătea întins pe jos, aşteptând primul ajutor, potrivit martorilor.



×