x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Imagini virale într-un supermarket din Capitală: Doi șobolani mănâncă un covrig pe un raft cu produse de panificație

Imagini virale într-un supermarket din Capitală: Doi șobolani mănâncă un covrig pe un raft cu produse de panificație

de Alice Petrescu    |    16 Iun 2021   •   21:25
Imagini virale într-un supermarket din Capitală: Doi șobolani mănâncă un covrig pe un raft cu produse de panificație

Un consilier general PNL, din Primăria Capitalei a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie surprinsă într-un supermarket din Sectorul 1, cu doi șobolani pe un raft cu produse de panificație, în jurul unui covrig. 

 

Consilierul PNL, Adrian Moraru lansează acuzații dure la adresa USR-PLUS, susținând că scandalul salubrizării dintre primarul Clotilde Armand și societatea Romprest își produce acum efectele.

”Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate ei că lupta cu “mafia”?” a mai scris Adrian Moraru, pe rețeaua de socializare..

Prefectul Capitalei a respins recent cererea de a institui stare de alertă în Sectorul 1, din cauza problemei salubrizării, pe motiv că autoritățile responsabile în domeniul sanitar și de mediu nu consideră că amenințarea este “suficient de gravă” la adresa locuitorilor pentru a se lua astfel de măsuri “excepționale”.

În plus, primarul Clotilde Armand a anunțat, miercuri, 15 iunie, că Primăria Sectorului 1 a reușit să deschidă dimineață “porțile sortatorilor” și să-i plătească direct, iar gunoiul a început să fie ridicat.

 

 

×