x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În premieră la „Next Star”, Mihai Gâdea cântă în duet cu fiica sa

În premieră la „Next Star”, Mihai Gâdea cântă în duet cu fiica sa

24 Dec 2013   •   14:54
În premieră la „Next Star”, Mihai Gâdea cântă în duet cu fiica sa

A doua seară de Crăciun va fi una magică pentru că visele copiilor se împlinesc la „Next Star”. Astfel că, joi seara, de la ora 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla poveştile impresionante pentru care copiii de la „Next Star” luptă. Talentul lor este mare, dar generozitatea şi mai mare, motiv pentru care, alături de cei mici au venit în platou pentru a aduce zâmbetul pe chipul celor care au de înfruntat mari necazuri antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurenţiu Reghecampf, Mihai Gâdea, dar şi Andreea Răducan.

Invitaţii speciali nu au venit doar să dăruiască, dar să şi aducă zâmbetul pe chipul copiilor, drept pentru care, Mihai Gâdea  a venit pe scena „Next Star” alături de fiica sa, Karina, pentru a susţine cazul lui Mihai şi a Biancăi, doi fraţi crescuţi de bunica lor. Alături de realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” a cântat şi Alex, băieţelul nevăzător din Piteşti. Prestaţia celor trei a ridicat sala şi juriul în picioare şi s-a încheiat cu ropote de aplauze.

Telespectatorii care vor fi alături alături de copiii de la „Next Star” în a doua seară de Crăciun, începând cu ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla ce cadouri au primit copiii din partea lui Mihai Gâdea, dar şi a fiicei sale.  

 

 

 

 

 

 

 

×