x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă 4 cazuri de infectare cu varianta Omicron, depistate în România! Au revenit în țară cu avionul din Africa de Sud

Încă 4 cazuri de infectare cu varianta Omicron, depistate în România! Au revenit în țară cu avionul din Africa de Sud

11 Dec 2021   •   20:10
Încă 4 cazuri de infectare cu varianta Omicron, depistate în România! Au revenit în țară cu avionul din Africa de Sud
Sursa foto: Hepta

Încă 4 cazuri de infectare cu varianta Omicron au fost depistate în România! Sportivul al cărui rezultat parțial indica o suspiciune de infectarea cu tulpina Omicron și cei trei contacți ai săi din lotul de rugby, pasageri ai cursei din Africa de Sud, au test pozitiv, potrivit Ministerului Sănătății. Numărul cazurilor de infectare cu Omicron ajunge la șapte.

Reprezentanții Ministerului Sănătății au anunțat, sâmbătă seara, că încă 4 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, în urma secvențierilor efectuate la Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare „Cantacuzino", potrivit Mediafax.

Este vorba despre sportivul al cărui rezultat parțial indica o suspiciune de infectarea cu tulpina Omicron și cei trei contacți ai săi din lotul de rugby, pasageri ai cursei din Africa de Sud, care au fost depistați pozitiv pentru virusul Sars Cov -2 în urma testelor RT- PCR.

Toate cele 4 persoane se află în izolare, iar starea lor de sănătate este bună, 3 dintre acestea fiind vaccinate anti-COVID-19.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 7 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2.

×
Subiecte în articol: omicron covid-19