x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Încă o persoană a murit în urma incendiului de la Matei Balș. Bilanţul urcă la șase victime

UPDATE Încă o persoană a murit în urma incendiului de la Matei Balș. Bilanţul urcă la șase victime

30 Ian 2021   •   13:27
UPDATE Încă o persoană a murit în urma incendiului de la Matei Balș. Bilanţul urcă la șase victime
Sursa foto: Hepta

UPDATE Ministerul Sănătăţii a recunoscut, într-o altă informare de presă, că a fost făcută o greşeală în raportarea iniţială a celei de-a şasea victime a incendiului de la Institutul Matei Balş. În realitate, un bărbat este cel care a murit în această dimineaţă.

"Rectificam informația. Este vorba despre un barbat, 70 ani, dependent de CPAP, fără leziuni cauzate de incendiului, intubat. Femeia de 58 de ani se află in stare gravă. Ambele familii au fost anunțate de situația pacienților", au precizat reprezentanţii MS.

Stire initala Crește bilanțul persoanelor decedate în urma incendiului de la Matei Balș. A mai murit o femeie în vârstă de 58 de ani.

Ministerul Sănătății a fost anunțat sâmbătă despre un nou deces înregistrat în rândul pacienților care au fost transferați de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș" după incendiu.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 58 ani internată în Spitalul Universitar de Urgență București care se afla în stare gravă.

Pacienta era intubată, cu o pneumonie COVID-19 severă, inhalare de fum și cu arsură de 2% din suprafața corporală.

Bilanțul victimelor se ridică la șase.

×