x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiile din Grecia: Zeci de pacienți, evacuați dintr-un spital, au fost mutați pe un feribot

Incendiile din Grecia: Zeci de pacienți, evacuați dintr-un spital, au fost mutați pe un feribot

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   13:15
Incendiile din Grecia: Zeci de pacienți, evacuați dintr-un spital, au fost mutați pe un feribot
Sursa foto: Hepta

Zeci de pacienți au fost evacuați dintr-un spital din Grecia din cauza incendiilor de vegetație. Ei au fost mutați pe un feribot, potrivit Reuters.

Zeci de pacienți dintr-un spital din orașul Alexandroupolis au fost mutați marți pe un feribot din port, din cauza incendiilor de vegetație care au izbucnit în urmă cu patru zile, a anunțat brigada de pompieri,

Sute de pompieri încearcă să oprească incendiul care a izbucnit sâmbătă în apropiere de Alexandroupolis. Flăcările s-au extins rapid, fiind alimentate de vântul puternic, iar fumul gros a acoperit orașul. O persoană a murit în timpul incendiului și autoritățile cred că este vorba despre un migrant.

Autoritățile au declarat că 65 de pacienți de la Spitalul Universitar din Alexandroupolis au fost evacuați marți dimineața, ca măsură de precauție. Ei au fost mutați pe un feribot din port. Alte 14 persoane au fost duse pe o navă a pazei de coastă.

Și modulul României de stins incendii de pădure, care a fost dislocat luni în sprijinul autorităților elene, a fost trimis în proximitatea spitalului din localitatea Alexandroupolis, a anunțat IGSU.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendii grecia