x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu de proporții la Seminarul Teologic din Suceava! Clădirea a fost evacuată, pompierii intervin la fața locului

Incendiu de proporții la Seminarul Teologic din Suceava! Clădirea a fost evacuată, pompierii intervin la fața locului

08 Ian 2015   •   09:49
Incendiu de proporții la Seminarul Teologic din Suceava! Clădirea a fost evacuată, pompierii intervin la fața locului

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineaţă, la clădirea Seminarului Teologic din Suceava, instituţie aflată în curtea Mănăstirii ”Sfântul Ioan cel Nou”. Persoanele aflate în interior au fost evacuate, la fața locului intervinind echipaje de pompieri cu două autospeciale.

Clădirea Seminarului Teologic este construită din lemn, iar primele informaţii arată că focul a izbucnit, cel mai probabil, de la tabloul electric al imobilului. În prezent, ard peste o mie de metri pătraţi din clădirea seminarului şi acoperişul.

Seminarul Teologic Liceal Ortodox ”Mitropolitul Dosoftei” a fost înfiinţat în anul 1991, aici studiind peste 200 de elevi, repartizaţi în şase clase de învăţământ la zi filieră vocaţională, profil teologic, specializarea pastorală şi trei clase de învăţământ cu frecvenţă redusă filieră teoretică, profil uman, specializarea filologie, potrivit site-ului instituţiei de învăţământ.

×