x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu cu degajări mari de fum în Capitală: Au luat foc mai multe containere

Incendiu cu degajări mari de fum în Capitală: Au luat foc mai multe containere

de Redacția Jurnalul    |    27 Sep 2024   •   20:11
Incendiu cu degajări mari de fum în Capitală:  Au luat foc mai multe containere

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, vineri, în Capitală, în zona Aleea Lacul Morii, Pompierii spun că ard containere, cu degajări mari de fum.

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, vineri, în Capitală, în zona Aleea Lacul Morii, Pompierii spun că ard containere, cu degajări mari de fum.

„Incendiu containere, Aleea Lacul Morii. Se observă degajări mari de fum”, transmit pompirii din cadrul ISU București - Ilfov.

Până la ora transmiterii știrii, nu se cunosc mai multe informații privind modul de utilizare și destinația acestor containere

Incendiul se manifestă la mai multe containere, iar arderea s-a generalizat. Din primele verificări s-a aflat că persoanele care utilizau aceste containere s-au evacuat.

Incendiul s-ar putea extinde la o clădire P+1 aflată în apropiere.

În acest moment, 8 autospeciale de stingere încearcă să lichideze incendiul, au transmis, de asemenea, pompirii din cadrul ISU București - Ilfov.

Au ars 12 containere în care locuiau persoane de naționalitate ucraineană.

Au fost identificate 31 de persoane care locuiau în containerele respective. Dintre acestea, unui minor expus la fum i-a fost acordat primul ajutor. Acesta se află în afara oricărui pericol și nu are nevoie de transport la spital.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu fum capitala containere