x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la Direcţia Finanţelor Olt. Un angajat rămas blocat într-un birou fiind salvat de pompieri

Incendiu la Direcţia Finanţelor Olt. Un angajat rămas blocat într-un birou fiind salvat de pompieri

de Mediafax    |    17 Aug 2012   •   06:55
Incendiu la Direcţia Finanţelor Olt. Un angajat rămas blocat într-un birou fiind salvat de pompieri

Un incendiu a izbucnit in cladirea Directiei Generale a Finantelor Publice Olt, iar pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea flacarilor, dar si pentru scoaterea din imobil a unui angajat care ramasese blocat intr-un birou.

Potrivit pompierilor incendiul a izbucnit, vineri dimineata, in jurul orei 7.45, in sala servere-lor de la Directia Generala a Finantelor Publice Olt.

Flacarile au fost observate de angajatii care au ajuns de dimineata la serviciu, acestia solicitand interventia pompierilor.

Astfel, la fata locului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD.

Angajatii care se aflau la serviciu in momentul izbucnirii focului au fost evacuati din cladire, un salariat ramanand insa blocat intr-un birou de la etajul al doilea al imobilului, din cauza unei probleme la picior.

El a fost scos de pompieri din cladire, primind apoi ingrijiri medicale de la echipajul SMURD, intrucat inhalase foarte mult fum.

"Am intervenit in acesta dimineata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul al doilea al cladirii in care isi desfasoara activitatea Directia Finantelor Publice Olt . Am intervenit cu trei autospeciale, un echipaj cu scara pentru lucrul la inaltime si un echipaj SMURD", a declarat Alin Basasteanu, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

In urma incendiului au ars mai multe calculatoare, piese de mobilier si documente.
Pana in prezent nu a fost stabilita cauza incendiului.

×