x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la Fabrica Electromontaj din sectorul 3 a fost stins

Incendiu la Fabrica Electromontaj din sectorul 3 a fost stins

09 Ian 2020   •   19:06
Incendiu la Fabrica Electromontaj din sectorul 3 a fost stins
Sursa foto: ISUBIF

UPDATE:

Incendiul la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 a fost stins, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

În urma incendiului, au fost efectuate două măsurători privind calitatea aerului din zonă, însă nu s-au constatat depăşiri ale valorilor acceptate.
 

UPDATE:

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3, unde joi seara a izbucnit un incendiu, este pericol de explozie.

Pericolul de explozie a fost constatat în urma evaluării făcute la faţa locului de pompieri, informează reprezentanţii ISUBIF.

„În bazin se află acid clorhidric diluat, nu sunt posibilităţi de propagare, se acţionează pentru protecţia vecinătăţilor”, precizează sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor ISUBIF, până în acest moment nu există persoane rănite.

„Incendiul s-a extins la nivelul acoperişului halei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, construcţie P+1. Se acţionează pentru localizare”, precizează ISUBIF.

UPDATE:

Pompierii anunță că la incendiul din Sectorul 3 al Capitalei există pericol de explozie, deoarece nu sunt cunoscute cu exactitate substanțele din bazinul aflat în incinta Fabricii de Electromontaj, unde a pornit focul.

„Din evaluarea făcută la fața locului, rezultă că este pericol de explozie. Nu se cunosc cu exactitate toate substanțele existente în bazin”, informează reprezentanții ISU București-Ilfov.

La intervenție au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, unul CBRN și două echipaje SMURD.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Cetățenii din Capitală au fost avertizați prin sistemul RO-Alert cu privire la un incendiu major produs în Sectorul 3, la o fabrică, fiind sfătuiți să elibereze căile de circulație și să evite zona.

Un incendiu a izbucnit joi seară la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. ISU Bucureşti - Ilfov a emis un mesaj RO-ALERT.

„Incendiu major produs în Bucureşti, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie” - este mesajul transmis de ISUBIF.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu