x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la o hală din zona Gării Basarab din Capitală

Incendiu la o hală din zona Gării Basarab din Capitală

de Mara Raducanu    |    16 Mar 2010   •   00:00
Incendiu la o hală din zona Gării Basarab din Capitală
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

Un incendiu a cuprins, azi, o hală din apropierea Gării Basarab din Capitală, în zonă fiind trimise mai multe maşini de intervenţie, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei.

O hală de depozitare din apropierea Gării Basarab din Capitală a luat foc, fiind nevoie de intervenţia mai multor autospeciale pentru stingerea incendiului. Hala, de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, de un nivel, este compartimentată şi în interiorul ei îşi desfăşoară activitatea ateliere de tâmplărie, ateliere auto, existând chiar şi garaje, fiecare având proprietarul ei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, din depozit au fost scoase mai multe butelii de gaz şi de oxigen.La faţa locului s-a aflat şi o echipă de descarcerare şi echipaje pregătite să acorde primul ajutor. Potrivit primelor informaţii, nicio persoană nu a fost intoxicată sau rănită. Nu se cunosc deocamdată cauzele incendiului.

Aceasta a precizat că incendiul a izbucnit în jurul orei 13.00, fiind afectat acoperişul halei. 

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că incendiul a pornit de la o casă din zona Gării Basarab şi s-a extins la o hală aflată în apropiere, nefiind înregistrate victime.

×
Subiecte în articol: observator