x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Începe petrecerea de Halloween de la Bran! Miliardarii lumii, invitații lui Elon Musk, au ajuns la Castel!

Începe petrecerea de Halloween de la Bran! Miliardarii lumii, invitații lui Elon Musk, au ajuns la Castel!

30 Oct 2022   •   19:29
Începe petrecerea de Halloween de la Bran! Miliardarii lumii, invitații lui Elon Musk, au ajuns la Castel!
Sursa foto: Antena 3 CNN

Invitaţii de la petrecerea de Halloween dată de miliardarii lumii au ajuns, în această seară, la Castelul Bran, transmite  Antena 3 CNN.

Costumaţi în Dracula, regi sau prinţese, invitaţii au venit cu mai multe maşini şi lăsaţi în zona de securitate a Castelului Bran. Ulterior, în baza invitaţiilor ei au intrat în castel. Elle Macpherson, una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, este şi ea în România în aceste zile pentru a participa la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran. Astăzi s-a plimbat în Braşov unde a făcut fotografii pe care le-a postat pe reţele de socializare. În vârstă de 58 de ani, Elle Macpherson este una dintre cele mai cunoscute femei din lume pentru frumuseţea sa şi pentru modul în care şi-a gestionat cariera. Ea este supranumită "The Body" pentru formele sale perfecte.

Întreaga zonă este împrejmuită, iar zeci de agenţi de securitate, unii chiar şi cu câini, sunt plasaţi în jurul castelului.

Accesul publicului a fost interzis, astăzi, începând cu ora 16.00, pentru ca organizatorii să poată pune la punct ultimele detalii ale petrecerii de Halloween.

În curtea palatului au fost aprinse mai multe torţe, dar şi alte ornamente specifice sărbătorii, transmite www.antena3.ro

×