x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Începerea lucrărilor la Baza Deveselu, prilej de bucurie pentru autorități și locuitorii din zonă

Începerea lucrărilor la Baza Deveselu, prilej de bucurie pentru autorități și locuitorii din zonă

26 Oct 2013   •   16:44
Începerea lucrărilor la Baza Deveselu, prilej de bucurie pentru autorități și locuitorii din zonă

Lucrările principale de construcție la Facilitatea antirachetă din cadrul Bazei militare de la Deveselu, în aplicarea Acordului între România și Statele Unite ale Americii privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice, vor începe luni, 28 octombrie. Momentul va fi marcat printr-o ceremonie oficială la care vor participa oficialități române, americane și din partea NATO.

Începerea lucrărilor principale de construcție în Baza militară de la Deveselu reprezintă momentul așteptat de autoritățile locale și cetățenii din zonă, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, primarul comunei Deveselu, Ion Aliman.

"Acesta este momentul așteptat, după care lucrurile vor începe să se schimbe pentru zonă, pentru localitatea Deveselu. Deja se observă schimbări, au fost localnici care s-au angajat, se colectează taxele mai bine. Până acum au fost angajați, de către firmele care efectuează lucrări de construcții în baza militară, aproximativ 70 de persoane din Deveselu, dar sunt și alte zice de persoane din comunele învecinate, din municipiul Caracal", a afirmat edilul.

Primarul din Deveselu subliniază că localitatea este ca oricare alta din țară, dar care începe să cunoască schimbări în bine. "Deveselu este ca orice comună, deocamdată. Este precum o rotiță care a început să se miște un pic, probabil că lucrurile se vor schimba mai mult în bine de acum încolo, la finele anului 2013, când va funcționa sistemul de apă și canalizare, la începutul anului viitor, când toate locuințele vor fi racordate la sistemul de apă, în 2014 când vom avea rețea de gaze și drumuri asfaltate", a indicat primarul Ion Aliman.

Mai multe informatii, aici.

×
Subiecte în articol: deveselu