x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oameni ai străzii, evacuaţi din canale cu gaze lacrimogene. Poliţia a găsit LCD-uri, tablouri şi icoane furate (VIDEO)

Oameni ai străzii, evacuaţi din canale cu gaze lacrimogene. Poliţia a găsit LCD-uri, tablouri şi icoane furate (VIDEO)

24 Apr 2013   •   12:54
Oameni ai străzii, evacuaţi din canale cu gaze lacrimogene. Poliţia a găsit LCD-uri, tablouri şi icoane furate (VIDEO)
UPDATE 14:00 - În canalele de la Gara de nord, Poliţia a găsit tablouri, icoane furate şi LCD-uri noi, aflate în cutii, anunţă Antena3. Se pare că obiectele au fost furate din casa unor francezi.

Poliţiştii bucureşteni desfăşoară o acţiune de amploare în zona Gării de Nord, care vizează identificarea unor persoane fără adăpost, ce trăiesc în canale şi care sunt suspectate că deţin mai multe obiecte furate. La această acţiune au fost solicitaţi să intervină şi pompierii de la ISU Bucureşti.

Pentru că oamenii fără adăpost au refuzat să iasă din canale, poliţiştii au folosit gaze lacrimogene.

Aproximativ 50 de poliţişti, dar şi membri ai Forţelor Speciale acţionează în zona Gara de Nord pentru a găsi doi suspecţi de furt. Ei sunt ajutaţi şi de ofiţerii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit Antena3, în canale sunt aproximativ 25 de persoane care nu vor să iasă la suprafaţă. Din primele informaţii se pare că în subteran sunt şi patru copii.

La Gara de Nord au ajuns şi două ambulanţe pentru a acorda îngrijirile medicale dacă se vor înregistra şi persoane rănite.

×