x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incredibil. Porci plimbați cu ambulanța și sacrificați într-un parc din Constanța

Incredibil. Porci plimbați cu ambulanța și sacrificați într-un parc din Constanța

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2023   •   16:15
Incredibil. Porci plimbați cu ambulanța și sacrificați într-un parc din Constanța
Sursa foto: Facebook

Scene ireale au avut loc ziua în amiaza mare într-un parc din Constanţa. O mașină de ambulanță înmatriculată în județul Ialomița a fost surprinsă în timp ce era folosită pentru transportul a doi porci pentru sacrificare.

Martorii au spus că animalele au fost sacrificate într-un parc din Constanța. Scenele, imortalizate de un cetățean din Constanța, arată vehiculul de urgență parcat pe aleea unui parc din cartierul Km 4-5, strada Progresului.

Cel puțin cinci persoane, echipate corespunzător cu butelie, arzător și ligheane cu apă, au fost implicate în actul de tranșare a celor doi porci, care au fost aduși în parc tocmai cu ajutorul acestei ambulanțe de transport pacienți. Indivizii nu au făcut niciun efort de a ascunde această activitate neobișnuită, desfășurându-și operațiunile în plină zi, fără să deranjeze comunitatea din jur.

Au sacrificat, pârlit și tranșat cei doi porci fără ca nimeni să-i deranjeze. Apoi au incins grătarul. Maşina cu care ar fi fost transportaţi porcii este o ambulanţă privată, înmatriculată în Ialomița, dar firma are puncte de lucru în mai mult județe din țară, inclusiv Constanța, potrivit Observator.

×
Subiecte în articol: sacrificare porc Constanța ambulanta