x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

de Jurnalul National    |    29 Mar 2008   •   00:00
Info

29 martie 2008: O persoană a murit şi alte două au fost grav rănite aseară după ce peste maşina cu care circulau s-a răsturnat o basculantă încărcată cu 40 de tone de piatră

CONTROLOR AME­NIN­ŢAT. Un controlor al Regiei Au­to­nome de Transport Public (RATP) Ploieşti a fost ameninţat cu un pistol de un călător al unui tramvai după ce a depistat în mijlocul de transport în comun o tânără care circula fără bilet. “Mi-a pus pistolul în faţă şi mi-a zis să o las în pace că e... frumoasă”, a declarat controlorul. După ce a scos arma şi a fluturat-o în faţa angajatului RATP, individul s-a făcut nevăzut. Poliţiştii nu au deschis o anchetă întrucât controlorul nu a depus plângere. (Laura Calciu)

 

LOTO 6/49. Pentru tragerea de mâine, Loteria Română a suplimentat fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 250.000 lei. În prezent, la această categorie se înregistrează un report de peste 12,4 milioane de lei. Loteria Română estimează pentru mâine un premiu la categoria I în valoare de aproximativ 4 milioane de euro. Extragerea de mâine va avea loc începând cu ora 16:30 şi va fi difuzată înregistrat, în cadrul Jurnalului TVR 1 de la ora 19:00.

 

ACCIDENT AZUGA. O persoană a murit şi alte două au fost grav rănite aseară după ce peste maşina cu care circulau s-a răsturnat o basculantă încărcată cu 40 de tone de piatră. Potrivit poliţiştilor, autotrenul care circula dinspre Braşov a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat peste autoturism. Alte trei maşini au fost avariate în acest eveniment. Circulaţia a fost blocată câteve ore. (Laura Calciu)

 

POLIŢIST RĂNIT. Un agent de la Poliţia Rutieră a fost lovit ieri în timp ce dirija circulaţia pe DN 1 în zona Aeroportului Băneasa de o maşină, fără ca cel de la volan să oprească. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, şoferul în cauză a fost oprit ulterior de un echipaj al Poliţiei Rutiere, urmând să răspundă penal pentru fapta sa. În urma accidentului respectivul agent s-a ales, se pare, cu mâna luxată.

 

PITEŞTI. Un elev de clasa I de la o şcoală din Piteşti şi-a atacat ieri colegul cu un ac de se­ringă, adus de acasă, transmite Rompres. Incidentul s-a produs înainte de începerea cursurilor, când învăţătoarea nu era în clasă, au anunţat reprezentanţii insti­tu­ţiei de învăţământ. Elevul înţepat cu acul şi-a sunat mama, care l-a dus la spital, pentru analize, apoi a depus o reclamaţie la poliţie.

 

HUNEDOARA. Peste 20.000 de pastile de ecstazy în valoare de circa 300.000 de euro au fost confiscate de la doi bărbaţi din Hunedoara de către BCCO Alba Iulia. Cei doi vindeau pastilele la Timişoara, poliţiştii reuşind să-l prindă pe unul dintre ei în flagrant. Drogurile erau trimise în ţară, în colete, pe numele concubinei unuia dintre cei doi. Pastilele erau depozitate într-o locuinţă închiriată din municipiul Hunedoara, de unde au şi fost confiscate. (Monalise Hihn)

×
Subiecte în articol: observator