x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

24 Aug 2008   •   00:00
Info

24 august 2008:Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a demarat la începutul lunii martie un program de încurajare a copiilor de a studia limbile străine.




CONSTANŢA: Băsescu pe fregată, cu Meleşcanu
Preşedintele Băsescu şi ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, au participat ieri la un cocktail, la bordul fregatei germane "Lubeck", fiind primiţi cu onoruri militare. Ambii susţin necesitatea programelor de dotare a forţelor navale române. Negocierile vor începe în această toamnă, un potenţial partener fiind Germania. (Emilia Sava)


VIZITĂ ÎN ELADA: Premianţii s-au întors acasă
Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a demarat la începutul lunii martie un program de încurajare a copiilor de a studia limbile străine. Acest proiect vizează dotarea laboratoarelor de limbi străine din şcolile bucureştene, precum şi acordarea de burse de merit elevilor. Şcoala nr. 119 "Vasile Voiculescu" a beneficiat astfel în luna iunie de dotarea a două laboratoare, 20 de elevi fiind recompensaţi cu o excursie de două săptămîni în Grecia. Copiii au putut studia mitologia greacă şi au avut ocazia de a comunica într-o limbă străină în tabăra internaţională
Kalyvas din Halkidiki, de unde s-au întors ieri. (Ionuţ Răduică)


BISTRIŢA: Înmormîntat de Primărie
Copilul de patru ani maltratat şi ucis de o asistentă maternală la Bistriţa va fi înmormîntat pe banii Primăriei oraşului, în Cimitirul municipal. La funeralii ar putea asista şi mama naturală a copilului, însoţită de o escortă de poliţişti, aceasta fiind închisă pentru furt.

×
Subiecte în articol: observator