x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

21 Sep 2008   •   00:00
Info

21 septembrie 2008:Cea de-a 175-a ediţie a Festivalului Berii şi-a deschis porţile ieri la München, în sudul Germaniei. Berea va curge în valuri timp de două săptămîni, fiind aşteptaţi peste şase milioane de vizitatori

EDUCAŢIE: Excelenţa la Baby Expo
În acest week-end, Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu participă la Tîrgul pentru copii Baby Expo, organizat la Sala Polivalentă, pentru a-şi prezenta oferta educaţională a anului 2008-2009. De altfel, începînd cu 15 septembrie, Clubul de Excelenţă Dan Voiculescu organizează în anul educaţional 2008-2009 cursuri gratuite în diferite domenii de activitate.


ANIVERSARE: Jumătate de secol cu Margareta

Un spectacol aniversar deosebit va fi organizat mîine, la ora 18:00, în Aula Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, cu prilejul împlinirii a 50 de ani de la debutul Margaretei Pîslaru. Interpreta va omagia nume celebre ale componisticii româneşti, programul fiind întregit de tineri interpreţi care vor reaminti cîteva dintre şlagărele Margaretei Pîslaru. (Mihai Ştirbu)


OKTOBERFEST: Milioane de litri de bere la München
Cea de-a 175-a ediţie a Festivalului Berii şi-a deschis porţile ieri la München, în sudul Germaniei. Berea va curge în valuri timp de două săptămîni, fiind aşteptaţi peste şase milioane de vizitatori. Festivalul aduce statului încasări foarte mari, în cele două săptămîni consumîndu-se la ultimele ediţii peste şase milioane de litri de bere.


ATENTAT: Peste 50 de morţi la Islamabad
O explozie de mari proporţii a zguduit aseară capitala Pakistanului, ucigînd peste 50 de persoane şi rănind alte 40. Atentatul a avut loc în faţa Hotelului Marriott, unul dintre cele mai mari din Islamabad, la numai cîteva ore după discursul public al preşedintelui ţării. Explozia s-a produs în timp ce o maşină-capcană a baricadat intrarea în hotel, spărgînd geamurile şi smulgînd uşile mai multor clădiri.

×
Subiecte în articol: observator