x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: aglomerație la intrările și pe centura orașului București, restricții pe A1 și A2

Infotrafic: aglomerație la intrările și pe centura orașului București, restricții pe A1 și A2

06 Oct 2021   •   08:00
Infotrafic: aglomerație la intrările și pe centura orașului București, restricții pe A1 și A2

Miercuri dimineață este aglomerație la intrările și pe centura orașului București. În țară, nu sunt drumuri naționale sau sectoare de autostradă blocate din cauza unui accident sau a condițiilor meteo nefavorabile. Totuși, în mai multe zone sunt restricții ca urmare a unor lucrări.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că miercuri dimineață nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, carosabilul este uscat, sunt puține mașini și vizibilitatea este bună.

Aglomerație este la intrarea în București pe DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în preajma localităților Domnești, Berceni, Otopeni.

Până la finalul lunii noiembrie, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31 – 36 traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

Începând din data de 1 octombrie, în vederea executării lucrărilor de reparații pe Podul Borcea, situat pe autostrada A2, la kilometrul 149, s-a închis calea 1 de rulare (București - Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanța-București), unde se circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144 și 146.

Totodată, și pe tronsonul kilometric 160-156 al autostrăzii A2, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Până pe 8 octombrie, pe autostrada A1 pe sensul Sibiu – Deva, la kilometrul 353, în zona localității Simeria, județul Hunedoara, este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență, pentru efectuarea de reparații.

Circulația rutieră este restricționată și pe autostrada A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 262-265, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu – Orăștie. Traficul este deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor de modernizare, până la jumătatea lunii noiembrie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic