x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: Transalpina închisă, aglomerație lângă București, lucrări la Sinaia și Sibiu

Infotrafic: Transalpina închisă, aglomerație lângă București, lucrări la Sinaia și Sibiu

05 Oct 2022   •   08:00
Infotrafic: Transalpina închisă, aglomerație lângă București, lucrări la Sinaia și Sibiu

Autoritățile anunță că circulația mașinilor pe DN 67C (Transalpina) este în continuare restricționată. De asemenea, miercuri dimineață este aglomerație în jurul Bucureștiului și în alte zone din țară unde au loc lucrări.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier rămâne închis până astăzi, ora 10:00, pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului, județul Gorj, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (viscol puternic, ninsoare și vizibilitate redusă sub 50 de metri), circulația rutieră fiind oprită în totalitate pe tronsonul kilometric 34-59, zona fiind semnalizată corespunzător.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, de la kilometrul 12, dar și pe Centura București, în localitățile Bragadiru, Berceni, Domnești și Popești Leordeni, mai anunță Infotrafic

De asemenea, pe mai multe drumuri se desfășoară lucrări de reparații care afecteză circulația mașinilor.

Astfel, până la data de 6 octombrie, ora 18.00, circulația este restricționată pe primele două benzi ale autostrăzii A1 (centura municipiului Sibiu), pe sensul Sebeș - Sibiu, pe tronsonul kilometric 239-238 și pe a doua bandă, între kilometrii 238 și 237, în zona localității Șelimbăr, pentru efectuarea lucrărilor de reparații la suprafața carosabilă.

Până la data de 18 octombrie, se efectuează lucrări de refacere a rosturilor de dilatație la podul de peste râul Valea lui Bogdan, situat pe DN 1, în stațiunea Sinaia, județul Prahova, traficul rutier desfășurându-se alternativ, prin dirijare. În cursul nopții, circulația se desfășoară prin semaforizare.

Până la data de 31 octombrie, se efectuează lucrări de consolidare pe DN 7, între kilometrii 246 și 251, în apropierea localității Boița, județul Sibiu, care afectează o banda de circulație, traficul desfășurându-se alternativ, pe timpul zilei, pe o lungime de maximum 700 de metri. Acest sector de drum va face legătura DN 7 cu secțiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. De obicei în zonă se circulă în condiții de aglomerație, precizează autoritățile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: infotrafic