x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat înjunghiat după ce s-a certat cu doi tineri într-un mijloc de transport din Capitală

Bărbat înjunghiat după ce s-a certat cu doi tineri într-un mijloc de transport din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   22:45
Bărbat înjunghiat după ce s-a certat cu doi tineri într-un mijloc de transport din Capitală

Un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat, marți, de doi tineri, cu care a avut un conflict spontan, pornit într-un mijloc de transport din Sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul s-a produs în jurul orei 14.30.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, de către doi tineri.

„Din primele verificări a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan declanșat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o stație din Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul subunității menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Poliția Capitalei.

La ora transmiterii știrii, cercetarea este în desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și pentru identificarea și depistarea celor doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: injunghiat transport tânăr