x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Internat în spital pentru tratament anticancerigen, a murit după ce un brancardier l-a scăpat pe scări (VIDEO)

Internat în spital pentru tratament anticancerigen, a murit după ce un brancardier l-a scăpat pe scări (VIDEO)

25 Apr 2012   •   18:16

Caz incredibil la Sibiu, medicii de garda ai spitalului din localitate sunt acuzati de lipsa totala de profesionalism, dupa ce un barbat in varsta de 62 de ani, pacient al spitalului, a murit in urma unei contuzii craniene, capatata dupa ce ar fi cazut pe scari.

Barbatul era internat la sectia de oncologie si, sustinut de un brancardier, se deplasa catre sectia de radiologie, La un moment dat, pe treptele unei scari, brancardierul l-a scapat si pacientul a cazut si s-a lovit serios la cap.
Rudele spun ca desi rana barbatului era evidenta, el nu a avut parte de o investigatie medicala amanuntita, fiind doar pansat.

Barbatul a fost externat, iar la trei zile de la accident a inceput sa resimta dureri puternice de cap fiind transportat din nou la spital unde a fost descoperit un cheag de sange pe creier. care, din nefericire, dupa ce a intrat in coma si a suferit un stop cardiac, i-a fost fatal.

Ministerul Sanatatii si-a declinat responsabilitatea in acest caz motivand ca spitalul apartine administrativ de Consiliul Judetean Sibiu si etic de Colegiul Medicilor.

In urma cu doua saptamani. in aceeasi unitate sanitara, a fost semnalat in media un alt caz de indiferenta medicala in care o tanara care suferise un accident de motocicleta, a fost externata fara a i se face nicio investigatie, doar cu o reteta de calmante. La 12 ore dupa externare, fata a lesinat si a fost adusa cu ambulanta la spital. Examenul medical a determinat faptul ca suferea de hemoragie interna fiind salvata de la moarte in ultima clipa.


×