x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INTERVIU. Djuvara, despre Băsescu: Este o personalitate foarte bizară, are multe bube în cap

INTERVIU. Djuvara, despre Băsescu: Este o personalitate foarte bizară, are multe bube în cap

11 Noi 2012   •   13:05
INTERVIU. Djuvara, despre Băsescu: Este o personalitate foarte bizară, are multe bube în cap

Istoricul Neagu Djuvara a declarat, într-un interviu acordat România TV, că preşedintele Traian Băsescu este "o personalitate foarte bizară", cu "foarte multe bube în cap", însă el îl susţine pe şeful statului în duelul acestuia cu Victor Ponta şi Crin Antonescu. Totuşi, istoricul l-a criticat pe preşedinte pentru "ura viscerală" pe care o are faţă de regele Mihai, spunând că sunt o "prostie" declaraţiile acestuia referitoare la abdicarea regelui.

"Traian Băsescu este o personalitate foarte bizară, chestia cu vânzarea flotei, are foarte multe bube în cap, dar felul în care a fost răsturnat de ceilalţi, de echipa Crin Antonescu-Victor Ponta este şi mai rea decât el. Vă spun drept că în momentul de faţă sunt mai mult de partea lui Băsescu, decât de partea acestor şmecheri", a declarat istoricul într-un interviu acordat România TV.

Citeşte şi Războiul Djuvara-Becali, partea a doua: "Becali e un primitiv, e un cretin profund" VIDEO

Legat de afirmaţia lui Traian Băsescu despre Regele Mihai că este un trădător în contextul arestării mareşalului Antonescu, istoricul a afirmat că nu îşi explică această declaraţia a preşedintelui.

Citeşte întregul interviu cu istoricul Neagu Djuvara pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: traian basescu neagu djuvara