x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Enervări - Mirări

Intrebări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    10 Oct 2007   •   00:00
Intrebări  -  Enervări  -  Mirări

Ne enervează de pe-acum lamentările ce vor veni in cazul unui eşec suferit sămbătă de echipa naţională de fotbal in faţa Olandei.



Cum adică nu se primesc "atenţii"? Despre ce instituţie poate fi vorba?

Ne enervează de pe-acum lamentările ce vor veni in cazul unui eşec suferit sămbătă de echipa naţională de fotbal in faţa Olandei.
Ne enervează că in pieţele agroalimentare din Bucureşti nu prea mai sunt producători autentici, locul acestora fiind luat de "intermediari" (suntem finuţi) care măresc artificial preţurile. Şi cum ne aflăm in plină perioadă de pus murături… Â
Suntem din ce in ce mai nervoşi cănd vedem cum se lucrează in ţara asta cu cetăţeanul. Mai deunăzi, un echipaj de poliţie solicitat la miezul nopţii pentru că era mare gălăgie la etajul X n-a putut rezolva cazul pentru simplul motiv că blocul respectiv avea interfon şi oamenii legii n-au vrut să deranjeze locatarii pentru a ajunge la apartamentul cu pricina. Locatari care şi aşa nu puteau dormi din pricina bairamului. Ce ziceţi de asta?
Ne enervează că termenul de răspuns la o cerere adresată către una dintre instituţiile statului, de 30 de zile, se metamorfozează in 60 sau 90 de zile, după caz, fără ca funcţionarii publici să aibă vreo problemă.

×
Subiecte în articol: observator