x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari – Enervari – Mirari

Intrebari – Enervari – Mirari

05 Aug 2008   •   00:00

Ne enerveaza rau de tot drumul spre mare, din ce in ce mai aglomerat. Daca pina acum era foarte greu de ajuns pe litoral la sfirsit de saptamina, acum deja nu se mai poate circula nici in restul zilelor. Ne ramine alternativa locului pe jos la trenul de noapte daca avem nervii destul de tari, incit sa-i suportam mizeria, intirzierile, pretul piperat si toate restrictiile.



  • Ne enervează situaţia de pe stadioane. Nu poţi să intri cu o sticlă de apă, dar nu poţi nici să cumperi, pentru că n-ai de unde, iar dacă ai de unde, chioşcurile sînt puţine, cozile sînt foarte mari, oferta e limitată, iar preţurile sînt exagerate. Dacă vrei să-ţi iei iubita, nevasta sau copiii pe stadion, ca pe vremuri, trebuie să-i supui aceluiaşi tratament care se aplică bătăuşilor periculoşi.
  • Ne scot din minţi şoferii inconştienţi care, încercînd să facă demonstraţii pe drumurile patriei, uită că mai au şi pedală de frînă şi omoară oameni nevinovaţi. Cel mai rău ne enervează şpăgarii care le-au dat permise de conducere contra cost, ştiind foarte bine că reprezintă un pericol public.
  • Ne enervează rău de tot drumul spre mare, din ce în ce mai aglomerat. Dacă pînă acum era foarte greu de ajuns pe litoral la sfîrşit de săptămînă, acum deja nu se mai poate circula nici în restul zilelor. Ne rămîne alternativa locului pe jos la trenul de noapte dacă avem nervii destul de tari, încît să-i suportăm mizeria, întîrzierile, preţul piperat şi toate restricţiile.

×
Subiecte în articol: observator