x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari – Enervari - Mirari

Intrebari – Enervari - Mirari

08 Aug 2008   •   00:00

Ne enerveaza ingrozitor nesimtitii care nu au grija de alarmele magazinelor, apartamentelor sau masinilor si nu-i intereseaza ca-si innebunesc vecinii pina dupa miezul noptii, cum s-a-ntimplat miercuri noaptea in zona Piata Iancului din buricu’ Bucurestiului.



  • Ne enervează ministrul Muncii, care-a reuşit încă o dată să ne uluiască prin decizia incalificabilă de a obliga salariaţii caselor de pensii – adică oamenii cu cele mai mici salarii din ţară – să-şi doneze jumătate din primele şi bonusurile lunare pentru sinistraţi. Asta după ce tot el a recunoscut că-şi păstrează angajaţii numai cu ajutorul respectivelor venituri suplimentare, pentru că n-ar sta nimeni pe salariile de mizerie de acolo. Şi asta după ce s-a mai făcut o dată de rîs, încercînd să scoată bani de la români prin impozite pe mărţişoare. Exact din acelaşi motiv ne enervează şi ministrul Culturii. Ne întrebăm de ce n-au donat jumătate din salarii bugetarii cu venituri de peste 100 de milioane de lei vechi.
  • Ne întrebăm ce-o fi în capul agenţilor de circulaţie care dau amenzi şoferilor de ambulanţă înregistraţi de radare cînd sînt în misiune. Nu ne duce capu’ să ne imaginăm cum ar trebui să circule salvările de la SMURD respectînd viteza legală şi culoarea roşie a semaforului sau ce s-ar întîmpla cu pacienţii transportaţi dacă ambulanţele ar sta la stop şi-ar merge cu 50 de kilometri la oră.  
  • Ne enervează îngrozitor nesimţiţii care nu au grijă de alarmele magazinelor, apartamentelor sau maşinilor şi nu-i interesează că-şi înnebunesc vecinii pînă după miezul nopţii, cum s-a-ntîmplat miercuri noaptea în zona Piaţa Iancului din buricu’ Bucureştiului.

×
Subiecte în articol: observator