x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

Întrebări ? ● Enervări !! ● Mirări !?!

19 Mar 2009   •   00:00

!! Ne enervează o nouă sintagmă folosită de politicieni în ultima vreme: "creştere negativă". O fi de bine sau o fi de rău? Să ne bucurăm sau să ne întristăm? Dacă nu ne-a explicat nimeni ce e aia "creştere ne­gativă", credem că de fapt explicaţia e atât de evidentă, încât ar trebui să ne fie jenă că nu ne-a dat şi nouă prin cap. Deci. Ce e aia creştere negativă? Ah, cum de nu ne-am gândit? Bineînţeles: "creştere negativă" e opusul lui "scădere pozitivă". Dohhh.... unde ne-a stat căpăţâna?
!! Ne enervează acordeoniştii din tramvaie care te expun la fenomenul cultural, fie că ai tu chef, fie că n-ai.
Şi ne enervează că în afară de "Valurile Dunării" mai ştiu încă un cântecel de petrecere şi gata. Şi ne mai enervează ăia care le dau bani. De fericire că le-au dat bani, cântă mai cu foc. Nu poţi, orice-ai face, să scapi de fenomenul cultural.
!! Ne enervează toate instituţiile sta­tului, pentru că au site-uri foarte bengoase, dar când e să-ţi răspundă la un amărât de telefon, ţi-o bagă p-aia cu "ne pare rău" sau cu "vă rugăm aşteptaţi". Şi din nou îţi bagă nişte melodii sau nişte arii celebre din opere, ceva cultural, oricum. Nu răspunde nimeni niciodată. Dacă răspunde, sigur ai greşit numărul!

×
Subiecte în articol: observator