x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

20 Mar 2009   •   00:00

!! Ne enervează criza bancară mondială că loveşte tot în omul de rând.



!! Ne enervează că iluminatul stradal de pe Aleea Bârsei din Sectorul 3 funcţiona ieri în miezul zilei. Lumină de la soare, lumină de la becuri, să fie bogăţie. Să ştim oare noi greşit că e perioadă de criză şi că toate cheltuielile ar trebui să fie la limită... sau cineva de la dispecerat funcţionează după alt fus orar?

!! Ne enervează în continuare Metrorex, că ne tot duce de nas cu noile lui magistrale şi, în loc să se apuce de treabă, cheltuieşte banii pe televizoare. Le ştiţi dumneavoastră, alea noi, apărute pe peroane, la care ori n-auzi nimic, ori, dimpotrivă, ţipă asurzitor. Ce rost or mai fi având nu putem să înţelegem. Poate vor să ne facă să nu ne dăm seama cât de greu vine metroul, mai ştii? Sau poate că sunt mână-n mână cu hoţii de buzunare. Da, credem că asta e, mai degrabă!


!! Ne enervează la culme toţi pr-iştii lu' peşte care te bâzâie la cap pentru orice comunicat neînsemnat, dar când ai nevoie de o informaţie, de un răspuns de la compania sau autoritatea pe care o reprezintă nu pot nici măcar să îţi răspundă la telefon.

×
Subiecte în articol: observator