x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebări - Mirări - Enervări

Intrebări - Mirări - Enervări

de Jurnalul National    |    03 Dec 2007   •   00:00

Ne enervează faptul că, pentru nereguli comise de autorităţi, Romănia continuă să piardă procese la CEDO, unde recent statul a fost dat in judecată şi de consultantul financiar Stamen Stanchev (foto), acuzat de spionaj economic.



  • Ne enervează şefii de prin Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, pentru că nu s-au găndit să-şi pună subordonaţii de la Poliţia Rutieră la treabă cu mult inainte de aprinderea instalaţiei de iluminare a bradului de Crăciun, instalat in Piaţa Unirii. Pe străduţele ocolitoare, şoferii au fost nevoiţi să stea căte trei ore in maşinile prinse in coloane, intersecţiile fiind pur şi simplu blocate. Dacă sămbătă seara s-ar fi aflat pe acolo niscaiva poliţişti să dirijeze circulaţia poate că şoferii n-ar mai fi fost atăt de aproape de a se lua la bătaie unii cu alţii. Ca să nu ne enervăm zilnic pe capii MIRA, ar fi bine ca, pe viitor, să ţină cont că fluidizarea traficului trebuie asigurată nu doar pe marile artere, ci şi pe traseele ocolitoare ale centrului Capitalei.
  • Ne calcă pe nervi părinţii care de "gură-cască" ce sunt şi-au pierdut copiii, sămbătă seara, in Piaţa Unirii, la ceremonia de aprindere a instalaţiei de iluminare a bradului de Crăciun. Şi au cam fost 40 de copii pierduţi.
  • Ne enervează faptul că, pentru nereguli comise de autorităţi, Romănia continuă să piardă procese la CEDO, unde recent statul a fost dat in judecată şi de consultantul financiar Stamen Stanchev (foto), acuzat de spionaj economic.

×
Subiecte în articol: observator