x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebariări - Enervări - Mirări

Intrebariări - Enervări - Mirări

de Jurnalul National    |    11 Sep 2007   •   00:00
Intrebariări  -  Enervări  -  Mirări

Vai, ce groapă mare! Şi ce frumoasă este! Căt de mişto a căzut ditai maşina in ea! Ce poză haioasă! E inutil să mai spunem că se-ntămplă in Romănia!

  • Credem că este de-a dreptul enervant să dormi seară de seară pe o saltea cu apă care mai costă şi 8.000 de euroi. Ei bine, pentru Columbofili, ăăăă, pardon, scuzaţi, Columbeni, acest lucru nu-i chiar aşa deranjant. Ba din contră. Doamne, ce enervanţi au inceput să fie… Poate cănd vă daţi jos de pe saltea vă mai găndiţi şi la oamenii nevoiaşi.
  • Ne enervează că, in municipiul băncuţelor tricolore, alegătorii au creditat cu voturile lor un primar cu idei şi mai fistichii decăt ale lui Funar. Fiindcă şi-au dorit din tot sufletul un primar-interjecţie, clujenii se căsătoresc in parc indiferent dacă afară plouă cu găleata sau nu şi opresc muzica de la nunţi la ora 23:00, să nu care cumva să-i tulbure micuţului Traian Boc somnul.
  • Â "Este foarte enervante" preţurile la apartamentele din Bucureşti. Păi bine măi, oameni buni, agenţi imobiliari, calfe şi zidari, cum e posibil ca o amărătă de garsonerie prin Rahova să "coaste" 80.000 de euro?
  • Ne enervează că in Cluj, un oraş care se pretinde miezul politicii autohtone, eminenţele cenuşii care fac şi desfac guverne n-au fost in stare să modernizeze un hangar poreclit aeroport, ce are "amploarea" unei autogări de cartier.

×
Subiecte în articol: observator