x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inundaţii - Licitaţie de materiale de construcţii

Inundaţii - Licitaţie de materiale de construcţii

12 Aug 2008   •   00:00

Procedurile de plată a ajutoarelor sociale destinate persoanelor afectate de inundaţii vor fi finalizate în următoarele zile, iar materialele de reconstrucţie a caselor inundate vor fi distribuite în totalitate pînă la 15 septembrie, a anunţat purtătorul de cuvînt al Guvernului, Camelia Spătaru.Procedurile de plată a ajutoarelor sociale destinate persoanelor afectate de inundaţii vor fi finalizate în următoarele zile, iar materialele de reconstrucţie a caselor inundate vor fi distribuite în totalitate pînă la 15 septembrie, a anunţat purtătorul de cuvînt al Guvernului, Camelia Spătaru.

Un număr de 14 firme au participat ieri, la Bursa Română de Mărfuri la licitaţia de materiale de construcţii destinate reconstrucţiei locuinţelor distruse în urma inundaţiilor în judeţele Bacău, Neamţ, Iaşi, Suceava, Botoşani şi Maramureş.

Locuinţele realizate vor avea două camere, baie şi bucătărie, şi vor avea o suprafaţă totală de 80 metri pătraţi  din care 60 metri pătraţi suprafaţă utilă. Autorităţile locale au obligaţia să se asigure că aceste construcţii nu vor fi ridicate în zone inundabile. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: observator