x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, mesaj de condoleanțe după confirmarea decesului a patru cetăţeni români în accidentul din Italia

Iohannis, mesaj de condoleanțe după confirmarea decesului a patru cetăţeni români în accidentul din Italia

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   21:08
Iohannis, mesaj de condoleanțe după confirmarea decesului a patru cetăţeni români în accidentul din Italia

„Profund îndurerat de veștile de ultimă oră venite din Italia privind tragicul accident produs la Mestre, care a curmat și viețile a patru cetățeni români. Transmit condoleanțe și multă putere familiei îndoliate, în aceste momente de grea încercare”, a scris șeful statului, pe X.

Patru români se numără printre victimele accidentului marți, în localitatea Mestre, Italia, a anunțat miercuri seara Ministerul Afacerilor Externe.

MAE anunță că echipa consulară mobilă s-a deplasat la unitatea medicală unde au fost transportate trupurile neînsuflețite pentru a intra în legătură cu membrii de familie, în vederea acordării asistenței consulare specifice în astfel de situații.

Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste continuă dialogul cu autoritățile locale și vor acorda întregul sprijin, în limita competențelor, în vederea repatrierii trupurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces.

 

 

×
Subiecte în articol: iohannis mesaj accident italia