x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ion Iliescu va fi operat pe colon la Spitalul Elias. Vezi ce a declarat fostul preşedinte

Ion Iliescu va fi operat pe colon la Spitalul Elias. Vezi ce a declarat fostul preşedinte

15 Ian 2012   •   07:46
Ion Iliescu va fi operat pe colon la Spitalul Elias. Vezi ce a declarat fostul preşedinte

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Elias in cursul zilei de sambata si va fi externat la cateva zile dupa operatie, informeaza Antena 3.

Conform primelor informatii, Iliescu va fi supus, luni, unei interventii laparoscopice la colon. Operatia este una simpla, dar se poate complica, din cauza anestezicului si varstei pacientului.
Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias si la finele lui 2011, pentru investigatii.

Iliescu a declarat postului Romania TV, ca rezolvarea problemelor a fost amanata la sfarsitul anului trecut din cauza sarbatorilor de iarna.

Medicul Adrian Cacoveanu a explicat, la Romania TV, ce presupune aceasta interventie: "Este o operatie simpla, anestezia este mai riscanta. E vorba de un diverticul pe colon, o dilatare in exterior a peretelui intestinal. Este o boala cu care te poti naste sau o poti dobandi pe parcursul vietii. Nu este ceva foarte iesit din comun. In doua, trei zile poti fi externat, sau chiar mai putin".

Fostul presedine este un "client" fidel al Spitalului Elias, unde se interneaza periodic pentru analize si investigatii complete, el controlandu-si in permanenta starea de sanatate. Din cand in cand, insa, el face un set de analize la Paris, sub supravegherea medicului Serban Mihaileanu, care ii este bun prieten.

×
Subiecte în articol: operatie colon ion iliescu