x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator iPhone party cu Vali Bărbulescu şi Orange

iPhone party cu Vali Bărbulescu şi Orange

de Diana Scarlat    |    05 Iul 2010   •   00:00
iPhone party cu Vali Bărbulescu şi Orange

Campania "Orange Young" s-a lăsat sâmbătă seara cu o megapetrecere



Aşa cum spune şi sloganul campaniei: "Orange Young: Muzică la nesfârşit, nelimitează-te", petrecerea de sâmbătă seara a exprimat apogeul depăşirii oricăror limite în materie de muzică. Vali Bărbulescu a mixat live, la Orange Concept Store, de la 21:00 până la 23:00... pe iPhone! Iar petrecerea a fost transmisă în direct la Radio 21.

Evenimentul nu a fost doar o premieră pentru România, ci şi un vis care a devenit, la propriu, realitate, cu ajutorul unor minţi deschise. "Într-o noapte, recent, am visat că mixam emisiunea Dance Xperience de la Radio 21 pe iPhone. Totul era atât de real în vis, încât m-am speriat îngrozitor când a sunat telefonul, că se oprise mixul. Era maică-mea, să mă întrebe dacă am scos tricourile din maşina de spălat. Ştiu... ce lucruri vi­sez şi eu... A doua zi însă, m-am gândit că ar fi interesant chiar să reali­zez partea cu mixatul şi am prezentat conceptul celor de la Orange Ro­mâ­nia. Ei şi-au pus mintea cu ideile me­le trăsnite şi în câteva ore totul era stabilit. Un caz clasic de vis de­venit realitate!", a povestit Vali Băr­bu­lescu celor care au participat la pe­trecerea Orange. Dance Experien­ce este un show dinamic realizat de Vali Bărbulescu, unul dintre cei mai bu­ni şi cunoscuţi DJ din România. Show-ul este un warm-up pentru o seară incendiară de party, în fiecare sâmbătă. Emisiunea se mixează live, iar mix-ul se face în mod normal folosind ori un soft din computer, ori platane, acestea fiind legate la un mixer. În locul platanelor clasice sau a unui computer, Vali Bărbulescu a mixat piesele folosind doar un iPhone. iPhone are o aplicaţie care face posibilă mixarea pieselor ca şi când ai folosi două platane sau un soft de mix dedicat. Astfel, culmea tehnologiei şi-a dat mâna cu apogeul muzicii electronice, inventându-se în direct o nouă formulă a megapetrecerilor, fără de care "vi­ciaţii" nu pot trăi. "Dacă ar fi să admit că am vicii la care nu pot re­nunţa, atunci cu si­guranţă acestea ar fi: muzica şi gadgeturile. Şi sunt atât de viciat încât uneori visez şi noaptea. La propriu", a mai spus DJ-ul.

Organizatorii au anunţat că acesta a fost doar începutul, pentru că se pregătesc şi cu alte surprize după primul show live de mix făcut exclusiv cu o aplicaţie iPhone (Orange fiind exclusiv dealer iPhone).

×
Subiecte în articol: mass-media