x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Irinel Columbeanu îşi doreşte să fie primarul Capitalei şi va candida independent (VIDEO)

Irinel Columbeanu îşi doreşte să fie primarul Capitalei şi va candida independent (VIDEO)

03 Ian 2012   •   07:22
Irinel Columbeanu îşi doreşte să fie primarul Capitalei şi va candida independent (VIDEO)

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a anuntat, prin intermediul unui filmulet postat pe Internet, ca vrea sa candideze la Primaria Capitalei.

Irinel Columbeanu spune ca nu vrea sa beneficieze de sprijinul niciunui partid, ci va candida ca independent.

"Fara afiliere la vreuna dintre formatiunile politice ale tarii noastre (...) am curajul sa ma inscriu in competitia de a obtine anul acesta, din partea dumneavoastra, increderea necesara viitorului primar general al Capitalei pentru urmatorii patru ani" a declarat omul de afaceri, exprimandu-si astfel intentia de a participa la alegerile pentru Primaria Bucuresti.

Omul de afaceri sustine ca isi va mentine candidatura, in ciuda faptului ca nu primeste sprijin din partea apropiatilor sai.

"Am vorbit cu apropiatii mei si concluzia lor a fost sa imi vad de treaba. Si tata a fost prudent in a-mi recomanda ceva" a declarat Irinel Columbeanu intr-o interventie telefonica la "Previziunile zilei", de la Antena 3.

"Mi-am dat seama ca alegerile locale nu au legatura cu politica, ci sunt o competitie de manageri. Iar ca manager e bine sa ai mainile libere" a continuat Columbeanu la Antena 3.

"Aparteneta primarilor la partide se plateste foarte scump: mainile sunt legate si obligatiile sunt mari.Eu nu am ce pierde" a incheiat omul de afaceri Irinel Columbeanu.

(antena3.ro)

×