x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Israelul întocmește o listă cu medici din străinătate care doresc să meargă voluntar în Israel

Israelul întocmește o listă cu medici din străinătate care doresc să meargă voluntar în Israel

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2023   •   20:45
Israelul întocmește o listă cu medici din străinătate care doresc să meargă voluntar în Israel

Ministerul Sănătății din Israel întocmește o listă cu personalul medical din străinătate care dorește să meargă voluntar în Israel, dacă va fi cazul, a anunțat Ambasada Statului Israel în România.

„Mulțumim medicilor din România care, la inițiativa Ministrului Sănătății, s-au oferit voluntar să acorde asistență medicală în Israel în aceste momente grele, ca urmare a atacurilor teroriste împotriva civililor din Israel. Autoritățile medicale din Israel ne-au informat că în acest moment nu au nevoie de doctori voluntari. Totuși, pe viitor, situația s-ar putea schimba”, se arată într-o comunicare a Ambasadei.

Până acum s-au înscris 200 de cadre medicale.

Conform comunicării, în acest context, Ministerul Sănătății din Israel întocmește o listă cu personalul medical din străinătate care dorește să vină voluntar în Israel, dacă va fi cazul.

Astfel, medici, asistente și paramedici autorizați din străinătate pot să se alăture Medicilor Voluntari pentru Israel completând formularul online care poate fi accesat la următorul link: https://survey.gov.il/en/internationalvolunteers?utm_source=go.gov.il&utm_medium=referral.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: medici voluntari Israel