x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul incendiului de la Constanța. ISU Dobrogea: Aproximativ 800 de angajați sunt reinstruiți

Cazul incendiului de la Constanța. ISU Dobrogea: Aproximativ 800 de angajați sunt reinstruiți

19 Feb 2021   •   17:32
Cazul incendiului de la Constanța. ISU Dobrogea: Aproximativ 800 de angajați sunt reinstruiți

Aproximativ 800 de angajați din dispeceratele și subunitățile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea sunt reinstruiți, începând cu 19 februarie, au anunțat, vineri, reprezentanții instituției.

„Începând cu această dimineaţă, de la ora 8.30, personalul din dispeceratul ISU a fost reinstruit cu privire la sistemul aplicabil în domeniul de competenţă. Totodată, aceste reinstruiri urmează să aibă loc în zilele următoare şi în dispeceratele din cadrul celorlalte subunităţi din cadrul ISU 'Dobrogea' al judeţului Constanţa, iar ulterior vor avea loc reinstruiri cu oameni din operativ, din subunităţile de intervenţie privind procedurile operaţionale în cazul situaţiilor de urgenţă", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU "Dobrogea", Anamaria Stoica.

Anamaria Stoica precizează că lucrătorii ISU sunt instruiți periodic, iar reinstruirea actuală vine ca urmare a ordinului inspectorului general. De asemenea, aceasta a precizat că pompierii fac antrenamente zilnice atunci când nu au intervenții la diverse cazuri.

IGSU a dispus luarea mai multor măsuri la ISU Dobrogea, după incendiul din municipiul Constanța în urma căruia o femeie a murit după ce a căzut de la etajul șase, încercând să se salveze.

×
Subiecte în articol: constanta incendiu isu dobrogea