x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Italia: O îngrijitoare româncă a furat toate economiile unui bătrân și a dispărut

Italia: O îngrijitoare româncă a furat toate economiile unui bătrân și a dispărut

26 Noi 2021   •   09:01
Italia: O îngrijitoare româncă a furat toate economiile unui bătrân și a dispărut
Sursa foto: Sursa: Hepta

O îngrijitoare româncă, în vârstă de 40 de ani, angajată cu normă întreagă de un bătrân din localitatea Frosinone, a vrut să fugă zilele trecute cu banii angajatorului său. Potrivit presei locale, furtul s-a petrecut într-o localitate de la periferia orașului Frosinone, regiunea Lazio, scrie www.stiridiaspora.ro

Un bătrân de peste 80 de ani este victima furtului comis de îngrijitoarea româncă. Având în vedere starea precară de sănătate, bătrânul avea nevoie de cineva care să aibă grijă de el în mod constant.

Pensionarul italian a avut atât de multă încredere în femeie, încât i-a spus acesteia unde își păstrează economiile de câteva mii de euro, bani pe care îi ținea în casă pentru a face față unor situații de urgență ce puteau apărea oricând.

Profitând de încrederea bătrânului, românca i-a spus acestuia că pleacă la cumpărături. În schimb, ea a furat toți banii și intenționa să fugă în România. Pensionarul și-a dat seama ce s-a întâmplat și a alertat imediat poliția.

Femeia a fost prinsă la scurt timp și denunțată pentru infracțiunea de furt calificat. Prima audiere în acest proces va avea loc în luna aprilie a anului viitor.

×
Subiecte în articol: româncă italia