x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iulian Solomon: Cazul tatălui meu este un caz inventat

Iulian Solomon: Cazul tatălui meu este un caz inventat

27 Mai 2010   •   00:00

   
Fiul primarului suspendat al Craiovei a declarat că, atât el, cât şi tatăl său sunt dezamăgiţi de mediul politic care nu a avut nicio reacţie faţă de arestarea preventivă a primarului craiovean. Iulian Solomon a mai declarat că, în opinia sa, cazul tatălui său este "un caz inventat" şi nu ştie pe cine a deranjat atât de tare, pentru că nu există probe în dosar care să îl incrimineze.

Fiul lui Antonie Solomon a confirmat că tatăl său intenţionează să demisioneze şi din funcţia de primar şi din cea de preşedinte al Organizaţiei municipale a PDL, dacă aceste demisii îi vor aduce libertatea.

'Tatăl meu se gândeşte foarte clar să demisioneze din aceste funcţii. Este o intenţie a sa, pentru că ceea ce ne interesează acum este judecarea lui în stare de libertate. Dacă justiţia va susţine în continuare că din aceste funcţii ar putea influenţa martorii, atunci va demisiona. Pe de altă parte, nici nu vrea ca această situaţie (arestul preventiv, n.r.) să ţină oraşul blocat, pentru că există proiecte în derulare, iar Craiova trebuie să aibă un primar ales', a spus Iulian Solomon, potrivit Agerpres.

Fiul primarului suspendat al Craiovei a mai declarat că şi starea de sănătate a lui Antonie Solomon s-a deteriorat în penitenciar, acesta încercând să îşi ţină diabetul şi tensiunea sub control.

'Din păcate suferă de diabet, dar el este un om puternic şi încearcă să ţină boala sub control. Are şi hipertensiune, însă nu ne plângem. Lucrul cel mai important care ne interesează acum este libertatea. Important este să se facă dreptate în acest caz inventat. Nu văd cu ce a putut să deranjeze atât de mult. Important este să se facă dreptate, pentru că în acest dosar nu există probe care să îl incrimineze', a susţinut Iulian Solomon.

×
Subiecte în articol: observator