x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarmii băcăuani au identificat un NINJA, care a încercat să fugă. A fost urmărit, interceptat şi prins

Jandarmii băcăuani au identificat un NINJA, care a încercat să fugă. A fost urmărit, interceptat şi prins

11 Iun 2012   •   08:39
Jandarmii băcăuani au identificat un NINJA, care a încercat să fugă. A fost urmărit, interceptat şi prins

O patrula de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila (GJM) Bacau a observat pe strada Metalurgiei din municipiul Bacau un barbat care avea asupra sa o sabie de aproximativ 1 metru lungime. La vederea patrulei de jandarmi acesta a incercat sa fuga fiind urmarit si interceptat de membrii echipajului de interventie, scrie ziaruldebacau.ro

Jandarmii l-au legitimat pe suspect in persoana lui Valentin P., de 30 ani din municipiul Bacau, fara ocupatie, cu antecedente penale. La controlul corporal preventiv efectuat la fata locului, pe linga sabie a mai fost identificat un cutit in lungime de 24 cm. Valentin P. prezenta mai multe excoriatii si taieturi in zona capului si a urechii stingi. “Intrebat cu privire la motivul portului armelor albe depistate asupra sa si cu privire la rani, acesta a declarat ca pe timpul noptii a consumat bauturi alcoolice la un bar impreuna cu un grup de persoane pe care le stie din vedere. La iesirea din bar, intre Valentin P. si partenerii sai de pahar a avut loc o altercatie si a fost lovit si taiat cu cutitul. Avind in vedere ranile suspectului, comandantul patrulei mobile a apelat numarul unic de urgenta 112 si a solicitat un echipaj medical la fata locului. Barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau unde a primit ingrijiri medicale, fiind condus ulterior la sediul unitatii pentru continuarea cercetarilor', a declarat mr. Marius Taranu, purtator de cuvint la GJM Bacau.

Pe numele barbatului in virsta de 30 ani a fost intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de port fara drept de arme albe. Cutitul si sabia au fost ridicate de catre jandarmi in vederea continuarii cercetarilor. Pentru clarificarea aspectelor operative legate de eveniment au fost informati politistii de investigatii criminale din cadrul Sectiei 1 Politie Bacau. Avind in vedere starea psihica a faptuitorului care era sub influenta bauturilor alcoolice s-a luat masura trimiterii acestuia la Sectia Psihiatrie a SJU Bacau in vederea internarii pentru un examen psihiatric de specialitate, fiind intocmita adresa in acest sens. Medicii specialisti din cadrul Sectiei Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau au dispus internarea lui Valentin P. pentru efectuarea unor investigatii de specialitate.

Dosarul penal a fost inaintat la Parchetul de pe linga Judecatoria Bacau, suspectul fiind cercetat in stare de libertate.

×