x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Justiţia, de partea Millenium Building Development

Justiţia, de partea Millenium Building Development

21 Aug 2009   •   00:00

Millenium Building Development a luat notă de hotărârea pronunţată de instanţa supremă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin care a fost respinsă cererea de strămutare introdusă de Arhiepiscopia Romano-Catolică.



La data de 25 iunie 2009, Curtea de Apel Ploieşti, după analiza temeinică efectuată în cadrul legal şi cu respectarea drepturilor tuturor părţilor, s-a pronunţat definitiv şi irevocabil în urma recursului făcut de Primăria Sectorului 1 şi compania Millenium Building Development, validând autorizaţia de construcţie care stă la baza realizării proiectului "Cathedral Plaza", de lângă Catedrala "Sf. Iosif".

Ulterior, Arhiepiscopia Romano-Catolică a contestat hotărârea definitivă şi irevocabilă a instanţei şi a depus o cerere de revizuire a acestei hotărâri judecătoreşti şi o solicitare de strămutare a dosarului.
Cererea de strămutare a fost respinsă la 19.08.2009. Cei de la Millenium Buiding Development consideră că această ultimă hotărâre constituie un exemplu de funcţionare echilibrată a justiţiei şi statului de drept din România.

×
Subiecte în articol: observator cathedral plaza