x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis începe campania pentru referendum

Klaus Iohannis începe campania pentru referendum

21 Mar 2019   •   17:37
Klaus Iohannis începe campania pentru referendum

Aproape hotărât, preşedintele Klaus Iohannis a intrat în campania electorală pentru referendum, dar şi pentru a sprijini Partidul National Liberal la europarlamentare. Surse liberale spun că Iohannis s-a întâlnit deja cu liderii partidului pentru a discuta strategia la referendum.

Mai multe surse spun că președintele Iohannis va merge în teritoriu, la foarte multe dintre mitingurile PNL, va urca pe scenă și va ține discursuri legate de importanța alegerilor europarlamentare, dar mai presus de orice despre tema referendumului pe Justiție, pe care intenționează să-l convoace în aceeași zi cu alegerile, adică pe 26 mai. 

Președintele Iohannis intenționează, astfel, să-i ajute și pe cei din PNL să facă un scor cât mai bun la aceste alegeri importante, atât la nivel european, cât și la nivel național. 

Sâmbătă va fi prima întâlnire pe care Klaus Iohannis o va avea cu cei din PNL. E vorba de un eveniment organizat de tinerii liberali la Sinaia. Președintele va merge acolo și va da startul campaniei electorale. 

Săptămâna aceasta, înainte ca președintele să declare că este aproape hotărât să declanșeze referendumul, a avut o întâlnire cu președintele PNL, Ludovic Orban, în care au discutat despre această chestiune. Antena 3

×
Subiecte în articol: klaus iohannis