x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Privim cu speranță și încredere către noul an 2023

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Privim cu speranță și încredere către noul an 2023

de Redacția Jurnalul    |    31 Dec 2022   •   12:16
Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Privim cu speranță și încredere către noul an 2023
Sursa foto: Hepta

„Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toți, marcat de crize profunde și de un teribil război care se desfășoară la granițele noastre, privim cu speranță și încredere către noul an 2023, care stă să înceapă”, arată președintele Klaus Iohannis în mesajul de final de an.

„Cumpăna dintre ani este mereu un moment încărcat de semnificații și emoție, pentru că sărbătorim sfârșitul unei etape și debutul alteia noi. Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toți, marcat de crize profunde și de un teribil război care se desfășoară la granițele noastre, privim cu speranță și încredere către noul an 2023, care stă să înceapă. Provocările de proporții istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidență tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniți și hotărâți să depășim cu bine orice obstacole.Să învățăm, așadar, să transformăm fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o națiune mai bună și mai puternică!”, transmite președintele României, Klaus Iohannis.

Șeful statului mai spune că România se dezvoltă în fiecare zi și face progrese vizibile în toate domeniile.

„Vă îndemn să lucrăm împreună pentru ca țara noastră să se bucure de un viitor prosper, în pace și armonie! Vă doresc un An Nou fericit! La mulți ani!”.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis mesaj anul nou