x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Good Food, marea competiţie de gătit pentru copii continuă!.

La Good Food, marea competiţie de gătit pentru copii continuă!.

10 Iun 2011   •   14:55

In luna iunie, Revista Good Food continua “Campania copiii in bucatarie' si da startul pandanebuniei! Pe 18 si 19 iunie, in Plaza Romania, echipa revistei ii va initia pe copii in aventurile ursului panda Po si ale celorlalti luptatori kung fu!

Pentru ca iunie este o luna dedicata copiilor, redactia Good Food s-a pregatit cu un numar nou si proaspat pentru o vara plina de bunatati pentru micii bucatari. Pentru a participa, copiii trebuie sa se inscrie in Competitia de gatit pentru copii pe site-ul Good Food http://www.goodfood.ro/concursuri/kung-fu-panda.html si vor putea castiga premii zilnice, obiecte promotionale Kung Fu Panda si bilete la filmul Kung Fu Panda 2, la Movieplex! Copiii vor gati sambata si duminica intre orele 12 si 13, iar din juriul concursului vor face parte echipa Good Food, bucatari profesionisti, dar si invitati speciali.

Antrenamentul a inceput inca de miercuri la “Neatza cu Razvan si Dani', pe Antena 1, echipa revistei oferind o avanpremiera a competitiei pe care o pregatesc http://neatza.a1.ro/faze-tari/Good-Food-invita-Copiii-in-bucatarie_6704.html

in platoul emisiunii, trei fosti castigatori ai Competitiei de gatit pentru copii – Ioana, Mara si Ian – precum si bucatarul-junior Edi, au facut o scurta demonstratie de preparare a salatelor, iar Vladut le-a dat nota 10 tuturor.

Good Food a initiat campania Copiii in bucatarie in luna februarie 2008, cu scopul de a-i atrage pe copii in interesanta poveste a gatitului si de a-i indruma spre o alimentatie sanatoasa.

×
Subiecte în articol: mass media