x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Iaşi, şoferii se muşcă între ei

La Iaşi, şoferii se muşcă între ei

15 Iun 2009   •   00:00

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost muşcat de un şofer, după ce au avut o altercaţie în trafic, în urma unei depăşiri neregulamentare. Dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a declarat, astăzi, că şoferul ghinionist a fost muşcat în zona intercostală, plaga necesitând suturarea locală.



'Nu a fost nimic grav, ci doar extrem de ciudat. Până acum nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz, mai ales că pacientului îi lipsea o bucată de piele. Rana a fost dezinfectată, după care a fost suturată şi pacientul a fost pansat. L-am sfătuit pe bărbat să-şi facă un set complet de analize pentru a preîntâmpina o eventuală infecţie virală, mai ales că pe această cale se pot transmite foarte multe boli', a precizat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, citat de Agerpres.

După ce a fost tratat de paramedici, bărbatul a efectuat şi un set complet de analize la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, pentru a depista dacă a suferit vreo infecţie virală.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi susţine că, până ieri la prânz, victima acestei altercaţii nu depusese plângere împotriva agresorului.

Acesta nu este primul caz de acest fel înregistrat în judeţul Iaşi. Un bărbat din Roşcani a fost muşcat de prietenul de pahar. El a rămas fără o falangă de la un deget şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la Centrul 'SOS Mâna', de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi. (V.A.)

×
Subiecte în articol: romania iasi