x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Ţebea, fără liderii PDL

La Ţebea, fără liderii PDL

11 Sep 2011   •   12:46

Liderii PDL nu s-au inghesuit sa vina la mormantul lui Avram Iancu, la comemorarea a 139 de ani de la moartea 'craisorului muntilor'. Nici pentru Traian Basescu Tebea nu mai reprezinta vreun interes de doi ani. Nici macar gorunul pe care l-a plantat in 2005 in cimitir nu l-a mai determinat sa vina in locul in care este inmormantat unul dintre eroii nationali.

Doar ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a ajuns la Tebea, in judetul Hunedoara, acolo unde este inmormantat Avram Iancu. Mai mult, in timp ce Crin Antonescu, presedintele PNL, rostea un discurs despre Avram Iancu, Traian Igas si liderii locali ai PDL au parasit cimitirul, fiind insotiti de tulnicarese. Mai mult, la iesire Igas s-a aratat nemultumit de faptul ca USL a depus prea multe coroane de flori la mormantul 'craisorului muntilor' si ca astfel au fost politizate serbarile nationale de la Tebea.

Pe de alta parte, Igas a declarat ca este adeptul comasarii alegerilor locale cu cele generale si ca din punctul sau de vedere in acest caz vor fi prelungite mandatele primarilor. In replica, Crin Antonescu si Liviu Dragnea au spus ca un asemenea demers este antidemocratic.

×
Subiecte în articol: ţebea